telemedicine

Beste Telemedicine-apps voor 2019

Voor problemen zoals koorts, sinussen enz., Kunnen mensen geen tijd vinden om de dokter te bezoeken. Met alle technologische vooruitgang is het nu mogelijk om medische hulp te krijgen zonder naar het kantoor van de dokter te gaan. Telegeneeskunde is een relatief nieuw concept waarmee u gezondheidszorgfaciliteiten van een praktiserende medische professional kunt ontvangen via een telefoontje of videogesprek.

Hier zijn enkele van de beste telegeneeskunde-apps van 2017 die toegang bieden tot goede medische hulp

MDLIVE

Een snelle en handige manier om medisch advies te krijgen voor u of uw gezin is MDLive. Een app waarmee u 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang hebt tot medische professionals. Het kan u helpen contact te leggen met een arts in minder dan 15 minuten. De artsen waarmee u contact opneemt, zijn professionals met het netwerkcertificaat.

LiveHealth Online Mobile

Een app voor zowel Android- als iOS-gebruikers is net als een bezoek aan een arts. Met LiveHealth online kunt u via een telefoongesprek of videochat met een arts, therapeut, diëtist en andere deskundige medische professionals spreken. Een perfecte app als u een probleem tegenkomt en onmiddellijke aandacht nodig heeft. Als u een recept voor uw aandoening nodig heeft, kan alle informatie en informatie naar een apotheek bij u in de buurt worden gestuurd of kan er een onlinekopie van het recept worden gemaakt.

Express Care Virtual

Express Care Virtual

Maak rechtstreeks verbinding met een arts via een laptop, telefoon of tablet. Naar een dokter gaan kan duur zijn, maar met de hulp van Express Care Virtual kun je voorbij de wachtkamers gaan en direct contact opnemen met de arts. Deze app accepteert ook verzekeringen, hoewel de app gratis is, kan een bezoek aan een live dokter je een paar dollar kosten.

Gaat goed

Beschikbaar in zowel Android als iOS kan uw vragen beantwoorden met betrekking tot hoest, koorts. Amwell app geeft u een handige manier om naar een arts, psycholoog, de diëtiste te komen geeft u ook het recht om uw medische professional te kiezen en accepteert ook een verzekering.

Eerste mening

Download deze app op je iPhone en de eerste opinie neemt je medische geschiedenis over. U kunt een arts raadplegen in de privacy van uw huis. Het duurt slechts een paar minuten om contact met hen op te nemen en krijg ook een recept door een foto naar de dokter te sturen voor een meer accurate diagnose.

Mijn teleMed

 My teleMed

Een uitstekende app als u op zoek bent naar een arts om te praten en onmiddellijk actie te ondernemen. Deze app biedt u een telefoonnummer voor artsen en gedetailleerde informatie over hetzelfde. De arts ziet uw noodgeval en geeft vervolgens de oproep terug om het probleem te bespreken.

lemonaid

Alleen beschikbaar voor Android-gebruikers is een indrukwekkende manier om uw gezondheid te beheren; het is een gemakkelijke en betaalbare manier om een ​​diagnose voor uw probleem te ontvangen. Deze app helpt je goed bij veelvoorkomende problemen zoals zure reflux, griep, hoest enz. Voordat je begint, moet je een paar vragen beantwoorden, een foto van jezelf uploaden, afhankelijk van het probleem, de arts belt je op, stuur een privébericht, of chat of video-oproep.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *